Sidor

2007/11/16

Relationschat

Jag tänkte söka jobb som relationsexpert på Aftonbladet. För att testa mig själv tog jag den senaste chatten och skrev in mina egna svar på frågorna. Vad tycks? Har jag någon chans?

-------------


Ullis säger: Jag är gift och har varit tillsammans med min man i 7 år och vi har 2 småbarn tillsammans. Jag har aldrig känt någon passion alls för min man; däremot är han verkligen min bästa vän. Jag har upplevt passion förr men det slutade alltid i katastrof. Därför tror jag att jag valde ett helt annat slags förhållande att få barn i. Nu så här i vardagstristessen kan jag dock undra om jag gjort rätt... Ska jag aldrig mer få uppleva den här underbara passionen utan att behöva vara otrogen mot min man? Räcker vänskapskärleken resten av livet eller måste man ha passion också???

Ullis ditt jämra miffo! Hur tänkte du egentligen när du valde att bli ihop med din man, och till på köpet skaffa barn med honom? Hur egoistisk kan man bli? Mitt tips är att du blir hans slav och börjar lyda hans minsta vink. Det har han förtjänat efter det du har gjort. Fortsätt sedan med slavgörat tills du hjärntvättat dig själv att du älskar honom.


Carolina säger: Hej Eva! Jag är gift sedan ett år tillbaka och vi hamnade ganska snabbt i en situation där tristessen och osäkerheten kom smygande.. Jag inledde i somras en relation med en man i vår yttre bekantskapskrets och vi hade en månad av passion ihop. Sedan ångrade jag mig och gick tillbaks till min man (han vet inte om min affär) och sa till den andre att jag ville satsa helhjärtat på maken. Nu har den andre blivit hotfull och hotar berätta för alla våra vänner om jag inte fortsätter träffa honom. Jag önskar jag hade allt ogjort! Vad göra?

Hallå Carolina. ”Vi hamnade ganska snabbt i en situation där tristessen och osäkerheten kom smygande”.
Säg som det är. Du var ett osäkert vrak och hade inte knullat klart med andra. Nu har du ångest för att din svagsinta otrohet ska komma fram. RÄTT ÅT DIG! Hoppas att han skvallrar och att din man kastar ut dig med huvudet före.


Peter säger: Jag har det bra med min fru. Vi kramas och pratar med varandra. Vi har planer för framtiden. Min fru vill dock inte ha sex med mig. Jag smyger och kryper, masserar och fan allt. Men icke! Jag ser att hon vill, men inte med mig. Jag klarar inte ett liv utan att min partner känner sig attraherad av mig. Vad gör jag?

Peter! Jag säger två ord. Skilj dig. Hon är en skata.


Therese säger: Vad göra med min pojkvän som aldrig kommer med initiativ till något? Det är jämt jag som får hitta på saker när vi ska göra något gemensamt. Han har så dålig fantasi att han inte ens fattar att köpa en enkel blomma ens. Så här har det alltid varit, men jag börjar tröttna på att vara den som hela tiden måste hålla glöd i förhållandet. Har pratat med honom om detta, men blir ingen bättring.

Hej Therese. Gör som kvinnor brukar göra. Häng kvar i relationen och löka på i vanligt tempo samtidigt som du ytterligare underblåser din bitterhet. Samtidigt letar du efter en ny karl att bli ihop med. När du hittat denna nya härliga mansperson tar du och dumpar det där känslokalla kräket du är ihop med nu under förnedrande former. Om den nya också visar sig vara trist och tråkig, upprepa kuren från början. Någon gång kommer du att träffa Mr Right.


MissH säger: Jag tror jag är lesbisk eller bi. Det har slagit ner från ovan med jättestark kraft och jag är rädd för de här starka känslorna. Hur gör man??

Kära MissH. Dyk inte ner direkt på klitoris. Kvinnor tycker att det är viktigt med förspel och en romantisk inramning. Pussas och kramas lite först innan du så att säga ”dyker ner på körsbäret”.


marcus säger: Tycker du verkligen man ska/kan ljuga om otrohet? Jag var otrogen i början av vårt förhållande (vi har varit tillsammans i sex år och det har inte hänt igen) men berättade aldrig. Det har gjort att vi hållit ihop, vilket jag vill, jag älskar henne, men samtidigt att jag gett upp hoppet om ett livslångt förhållande ? eftersom det är baserat på en lögn.. Ska jag berätta eller inte?

Hej Marcus. Självklart ska du berätta om du är EN TOTAL IDIOT! Det har gått sex år, hon vet ingenting och du vill inte göra om ditt misstag. Vad är problemet? Ska du fucka upp precis allt ni har för att du blivit tillfälligt sinnesrubbad?


Charlita säger: Jag behöver få min kille att fatta jag inte är den som blir arg för saker. Han kan göra vad fan som helst utan att jag blir arg, finns bara en sak som gör mig galen. Lögner, stora som små.. Hur förklarar man på ett bra sätt för sin partner att var ärlig så slipper vi problemen, (inte tvärtom) Mvh Charlotte

Hey miss psycho. Folk ljuger. Inklusive du själv. ”Jag är inte den som blir arg för saker.” Så om han säger ärligt att han varit ute och festat till tre och hånglat med din kompis så blir du inte arg? Kom in i matchen.

7 kommentarer:

Bondhustrun sa...

Du får jobbet.

Polkadot:: sa...

Det kommer nog gå bra för dig. Även om du kanske ska tänka på att lägga de personliga förolämpningarna i slutet istället för i början. Annars kanske de inte är mottagliga för dina råd.

B sa...

Berit säger: Jag är tillsammans med en man sedan 14 år. Vi har två barn och är lyckliga tillsammans, även sexuellt. Jag börjar dock bli orolig för att lyckan inte kommer att bestå, vad ska jag göra?

Hej Berit. Avvakta. Ditt liv faller snart ihop som ett korthus. Det enda du kan göra är att börja kröka, spöa barnen samt sexvägra, i väntan på skiljsmässan.

oakleyses sa...

nike air max, nike outlet, tiffany jewelry, louboutin shoes, tiffany and co, polo ralph lauren outlet, michael kors, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, nike free, michael kors outlet, prada outlet, longchamp outlet, polo ralph lauren outlet, michael kors outlet, louis vuitton, nike air max, longchamp, burberry outlet online, ray ban sunglasses, replica watches, michael kors outlet, louboutin, uggs on sale, replica watches, michael kors outlet, ugg boots, ugg boots, burberry, ugg boots, gucci outlet, jordan shoes, louis vuitton, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, louboutin outlet, ugg boots, louis vuitton outlet, ray ban sunglasses, michael kors outlet, longchamp outlet, tory burch outlet, prada handbags, louis vuitton

oakleyses sa...

air max, oakley pas cher, ray ban uk, north face, nike air max, michael kors, nike blazer, mulberry, nike roshe run, hollister pas cher, new balance pas cher, true religion outlet, michael kors, lululemon, sac guess, true religion jeans, hogan, coach outlet, tn pas cher, michael kors, ray ban pas cher, coach factory outlet, true religion jeans, burberry, coach purses, louboutin pas cher, air jordan pas cher, ralph lauren pas cher, sac longchamp, kate spade outlet, north face, nike free, chanel handbags, hollister, lacoste pas cher, converse pas cher, kate spade handbags, vanessa bruno, coach outlet, air force, vans pas cher, longchamp pas cher, timberland, true religion jeans, hermes

oakleyses sa...

lululemon, ralph lauren uk, north face outlet, nike free run uk, nike huarache, longchamp, bottega veneta, abercrombie and fitch, nike trainers, vans shoes, hollister, chi flat iron, babyliss, nike air max, ferragamo shoes, celine handbags, nike roshe, abercrombie and fitch, baseball bats, soccer shoes, p90x workout, birkin bag, ghd, herve leger, beats by dre, asics running shoes, reebok shoes, instyler, valentino shoes, mac cosmetics, mcm handbags, new balance, nike roshe, north face outlet, hollister, wedding dresses, soccer jerseys, giuseppe zanotti, insanity workout, mont blanc, jimmy choo shoes, nfl jerseys, iphone 6 cases, nike air max, nike air max

oakleyses sa...

pandora jewelry, links of london, ralph lauren, ugg pas cher, ugg,uggs,uggs canada, ray ban, bottes ugg, sac louis vuitton pas cher, pandora charms, converse, gucci, hollister, thomas sabo, juicy couture outlet, lancel, doke gabbana outlet, supra shoes, pandora charms, louis vuitton, wedding dresses, timberland boots, vans, ugg,ugg australia,ugg italia, toms shoes, michael kors outlet online, converse outlet, marc jacobs, michael kors outlet, louboutin, ugg boots uk, juicy couture outlet, louis vuitton, hollister, oakley, swarovski crystal, replica watches, louis vuitton, nike air max, karen millen, louis vuitton, coach outlet, montre pas cher, michael kors handbags, swarovski