Sidor

2008/07/13

Förresten...slim fit?

Varför blir jag löjligt förtjust när jag får möjligheten att köpa byxor som är "slim fit"? Just för några dagar sedan skulle jag köpa nya jeans som kan platsa som jobb-jeans eftersom alla mina andra ser ut att vara i olika stadier av förfall. På en geologisk skala. När expediten glatt förevisade ett par Lee som var slim fit gick min hjärna igång.

"Slim fit, det är grejen för dig grabben. Du som har så jävla slim kroppsfigur. Smal rentav. Snygga ben. Tajt röv! Du kommer bli het! Köp dom. Köp! Köp, sa jag!"

Så jag pressade ner mina ben i brallorna. Dom gick i. Min fru tittade in med en skeptisk blick. "De sitter lite konstigt i grenen." Tacka fan för det när det är slim fit, ville jag skrika tillbaka, men hejdade mig. Jag ger väl blanka tusan i hur det ser ut i grenen när dom sitter som cellofan runt mina lår! Det stramar. Det är slim fit. Jag är slim fit. Hela jag! Slim utav bara fan.

Varför beter jag mig på det här sättet? Jag är ju inte slim. Inte någonstans. Jag är en halvkort kille med lite lätt gubbig ölmage. Var fick min hjärna för sig att jag ser ut som Iggy Pop?

Imorgon ska jag försöka sätta på mig jeansen igen. För givetvis köpte jag dem. Hoppas bara att de passar.

4 kommentarer:

Bondhustrun sa...

något av det roligaste är ju att det även finns (fanns?) en modell som heter Fit Sliq. På riktigt.

Bondhustrun sa...

Fast jag sa fel. De heter Sliq Fit.

Anonym sa...

haha dra in magen ba yeah baby..

jeje sa...

off white clothing
nike shoes
nike shoes outlet
christian louboutin outlet
canada goose jackets
coach outlet online
true religion jeans
coach factory outlet
michael kors outlet
off white jordan