Sidor

2008/08/12

Kunde inte säga det bättre själv

Jag har inte tjatat om den där FRA-lagen på ett tag. Andra har gjort det bättre. Och regeringen har gjort det bedrövligt. Jag bara undrar, alla de där förespråkarna, vad har de egentligen för argument? "Jaa visst, det är synd om vår personliga integritet, MEN jag tycker vi behöver signalspaning." Men vad fint att du tycker det då, men du är med förlov sagt lite pantad. OCH, det är ingen som argumenterat emot signalspaning. Det är kanon, om FRA fortsätter som de gjort hittills. Men när det ska in och massavlyssnas, då är det bara plain wrong. WRONG!

Nog raljerande. Henrik Alexandersson heter en frihetlig man som jag säkert inte håller med om allt. Men det här inlägget skulle jag gärna ha skrivit själv. Det är exakt min åsikt, från start till mål. Läs om ni orkar.

henrikalexandersson.blogspot.com/2008/08/fra-back-to-basics.html