Sidor

2008/11/03

Det går bra nu

Bloggosfärens mest ivriga tysk fick upp ögonen för min lilla adress i cyberrymden. Tack för det, Klaus-Peter. Men jag förstår fortfarande inte vitsen med ditt påhopp på Katrin Zytomierska. Nog för att jag föraktar allt vad hon står för, skriver om och syns i samband med...men din recension var inte ett steg i rätt riktning.

Inte nog med det, jag kollade precis upp mitt bloggvärde. Enligt den otroligt vetenskapliga och objektiva webbplatsen bloggvärde.se är denna webbdagbok värd i runda slängar 116100 SEK.

Kom å köp!

12 kommentarer:

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Läste du min egen recension av mina egna recensioner? Då kommer du säkert garva lite. Den finns här:

http://beiersdorfbloggen.blogspot.com/2008/11/klaus-recenserar-klaus.html

?????

Lite övertydligt, men jag tyckte själv att jag var lite klurig i min metodik.

MVH,

Klaus aka ”Den mest ivriga tysken i Cyberrymden”

Anonym sa...

Var ju tvungen att beräkna min bloggs värde... Resultat: 1142 pix. Smått nedstämmande tills jag såg den här texten

Ansvarsfriskrivning: Det värde som beräknas behöver inte ha något med verkligheten att göra. Då denna beräkning görs med tränade apor är det svårt att uppskatta ett exakt värde.

Nu känns det lite bättre, tror jag...

Medelklassman sa...

Jo tack KP, jag såg din egen sågning av din recension. Men nu undrar jag lite över skapelseprocessen. Märkte du inte hur illa det var när du skrev från första början, eller varför valde du att publicera det öh taget? Nu väger iofs inte jag heller mina ord på guldvåg, men sådär elak skulle jag aldrig drömma om att vara.

Bondhustrun sa...

Varför upptäcker aldrig någon min blogg? Gnäll, gnäll. Gud vad attraktivt! Nåja. Min var åtminstone värd 104 970 kronor. Alltid något. Jag säljer närsomhelst!

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

30 plus, det är en del av ett socialt experiment kan man säga. Ungefär så. ;-)

/Klaus

Anonym sa...

Min blogg är värd 34.000 kronor, men jag är chockad - för jag uppdaterar den bara när jag är ute och reser i Långtbortistan! Och det var nästan ett år sedan sist... HUR beräknas värdet egentligen? EH?

Anonym sa...

Jag känner mig briljant i det här sammanhanget. 185 800 kronor blev jag värderad till.

Grymt.

bricken sa...

hohoho. underbart att du sågar tysken som har nominerat dig. det var dagens bästa i bloggvärlden.

oakleyses sa...

nike air max, nike outlet, tiffany jewelry, louboutin shoes, tiffany and co, polo ralph lauren outlet, michael kors, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, nike free, michael kors outlet, prada outlet, longchamp outlet, polo ralph lauren outlet, michael kors outlet, louis vuitton, nike air max, longchamp, burberry outlet online, ray ban sunglasses, replica watches, michael kors outlet, louboutin, uggs on sale, replica watches, michael kors outlet, ugg boots, ugg boots, burberry, ugg boots, gucci outlet, jordan shoes, louis vuitton, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, louboutin outlet, ugg boots, louis vuitton outlet, ray ban sunglasses, michael kors outlet, longchamp outlet, tory burch outlet, prada handbags, louis vuitton

oakleyses sa...

air max, oakley pas cher, ray ban uk, north face, nike air max, michael kors, nike blazer, mulberry, nike roshe run, hollister pas cher, new balance pas cher, true religion outlet, michael kors, lululemon, sac guess, true religion jeans, hogan, coach outlet, tn pas cher, michael kors, ray ban pas cher, coach factory outlet, true religion jeans, burberry, coach purses, louboutin pas cher, air jordan pas cher, ralph lauren pas cher, sac longchamp, kate spade outlet, north face, nike free, chanel handbags, hollister, lacoste pas cher, converse pas cher, kate spade handbags, vanessa bruno, coach outlet, air force, vans pas cher, longchamp pas cher, timberland, true religion jeans, hermes

oakleyses sa...

lululemon, ralph lauren uk, north face outlet, nike free run uk, nike huarache, longchamp, bottega veneta, abercrombie and fitch, nike trainers, vans shoes, hollister, chi flat iron, babyliss, nike air max, ferragamo shoes, celine handbags, nike roshe, abercrombie and fitch, baseball bats, soccer shoes, p90x workout, birkin bag, ghd, herve leger, beats by dre, asics running shoes, reebok shoes, instyler, valentino shoes, mac cosmetics, mcm handbags, new balance, nike roshe, north face outlet, hollister, wedding dresses, soccer jerseys, giuseppe zanotti, insanity workout, mont blanc, jimmy choo shoes, nfl jerseys, iphone 6 cases, nike air max, nike air max

oakleyses sa...

pandora jewelry, links of london, ralph lauren, ugg pas cher, ugg,uggs,uggs canada, ray ban, bottes ugg, sac louis vuitton pas cher, pandora charms, converse, gucci, hollister, thomas sabo, juicy couture outlet, lancel, doke gabbana outlet, supra shoes, pandora charms, louis vuitton, wedding dresses, timberland boots, vans, ugg,ugg australia,ugg italia, toms shoes, michael kors outlet online, converse outlet, marc jacobs, michael kors outlet, louboutin, ugg boots uk, juicy couture outlet, louis vuitton, hollister, oakley, swarovski crystal, replica watches, louis vuitton, nike air max, karen millen, louis vuitton, coach outlet, montre pas cher, michael kors handbags, swarovski