Sidor

2009/04/22

Ohyggligt så bra det kan varaJag tror jag skiter ner mig. Första låten från nya plattan Sounds of the Universe heter In Chains. När Gahan kommer loss i första stroferna är det som om det rinner varmt vatten längs ryggen på mig. Det känns precis som det gjorde på 80-talet när jag började lyssna på Depeche. På senare tid har det varit väldigt mycket fesljummet kring DM:s produktioner, men det här fäster på. 

Well done, gubbs.

4 kommentarer:

Kanalisera sa...

Fäster, fäster!

Medelklassman sa...

Haha. Roligt!

Piakvinnan sa...

*aahh* Det var tider det.
Är tiderna tillbaka?

Jag tänker Gahan, jag tänker vita jeans, jag tänker rumpvift, jag tänker publik i extas, jag tänker Scandinavium.

*torkar en tår*

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Sådär tycker jag. Hela plattan känns ganska svag tycker jag. Och då ska du veta att jag är ett inbitet DM-fan.

Började blogga idag igen BTW. Kika gärna förbi om du har lustma.

/Klaus