Sidor

2009/06/07

Kim & Svennis

Alltså, ärligt talat, hur kan man låta Kim Källström lägga en straff före Zlatan? Det är för mig obegripligt. Det är som att ställa upp med en Porsche Carrera i Formel 1. Visst, Porsche är en jävligt snabb bil men den har inget inom F1 att göra. Vem tog det beslutet? Eller såhär, att inte Lagerbäck reste sig från bänken och skrek men för i helvete Kim, släpp bollen! 

Ända sedan den senaste turneringen har jag velat bli av med Lagerbäck. Okej, han ar svensk fotbolls bästa trackrecord av att ta oss till mästerskap, men nu får det räcka. Tack så mycket, här är ditt diplom, här är din pension, här är din hedersplats i hall of fame. Ciao maestro. 

Svennis och Backe är tillgängliga för reapris. Slå till för i helvete SvFF. Slå till nu!

3 kommentarer:

Anjo sa...

Lagerbäck tyckte att laget gjorde en bra match igår. Bara det är tillräckligt för att han bör avgå. Killen verkar ju inte tillräknelig.

thewoodfairy:: sa...

Det är något med den svenska mentaliteten och att spela fotboll som helt enkelt inte går ihop.

Hälsporren sa...

Nja, i din liknelse Porsche i F1 måste jag säga att då passar väl Kim alldeles utmärkt in som straffläggare, för inte är svenska landslaget - och inte heller den matchen - i så fall motsvarighet till F1! Så som landslagsfotboll spelas idag är det kanske på sin höjd ett folkrace med buckliga bilar med förare som kör hellre än bra. Typ. Men för övrigt ser jag din poäng: Lagerbäck borde bytas ut.