Sidor

2009/08/06

Facebook Fail

Jag blev mer eller mindre beordrad av min chef att kicka igång Facebook igen. Men jag gör det under mild protest, å yrkets vägnar. Det blir således oerhört strikt. Slips och business hela vägen. Så ni kommer fortfarande inte att få snacka med mig inne på "fejjan", som kidsen säger.Eller vad säger dom? (Jag har inte pratat med någon under 28 sedan Dackefejden, förutom mina barn. Dom är inte inne på Facebook.)

Det tog mig exakt 37 sekunder att komma ihåg varför jag slutade med skiten. Sajten suger ju åsnegenitalier. (Valfritt kön.) Herregud så dåligt det är alltså. De har dessutom inte synkat informationen i profilen med annonserna. Eller har de det? Jag vet inte.

10 kommentarer:

Hustrun sa...

"Inte sedan Dackefejjan" etc osv.

emster sa...

Snart är du en sån där "barn, nu ska jag berätta om när jag växte upp. Då hade vi varken el eller varmvatten. Det fanns verkligen inte facebook men vad roligt vi hade. Vi samlade kottar och lekte med på köksgolvet när mor lagade mat av jord och ruttna potäter. Vilken fest det blev"...

Medelklassman sa...

Nej du Emster. Jag hänger med. Jag är fett med IT. Men Facebook, det är verkligen inte bra någonstans. Enda orsaken till att sajten funkar är att folk i allmänhet är så jävla sugna på att ha ett ställe på nätet där de kan samla sina kompisar. Hade sajten handlat om vad som helst annat hade det gått åt helvete.

Daniel sa...

Att tvingas till fejjan la inavels porr av chefen. Jisses.

Dags att säga upp sej?

emster sa...

"Jag är fett med IT"

Shit vad roligt. Det ska bli mitt nya uttryck. Så fort ngn klagar på mig, min humor, min kompetens eller vad som helst ska jag bara: Nej du. Jag är fett med IT.

Du är så rolig du 30+!

MC sa...

Jag blev förbannad redan när jag skulle registrera mig på Facebook.
Jag provade att skriva in diverse användarnamn, inga accepterades.
Då lackade jag ur och skrev "skitsajt" och tryckte på "enter".
Detta resulterade i att mitt användarnamn på Facebook blev "Markus skitsajt".
Mitt konto på Facebook är nu sedan länge inaktiverat eftersom Facebook, som en vis man en gång uttryckte det, "suger åsnegenitalier".
Jag har aldrig längtat tillbaka till Facebook.

oakleyses sa...

michael kors outlet, oakley sunglasses, polo ralph lauren, christian louboutin, michael kors outlet, prada handbags, coach purses, chanel handbags, michael kors outlet, burberry outlet, kate spade handbags, true religion jeans, louboutin shoes, longchamp handbags, longchamp handbags, oakley sunglasses, air max, michael kors outlet, michael kors outlet, oakley sunglasses cheap, louboutin outlet, coach factory outlet, coach outlet, jordan shoes, ray ban sunglasses, true religion outlet, longchamp outlet, coach outlet store online, polo ralph lauren outlet, tiffany and co, prada outlet, rolex watches, true religion jeans, burberry outlet, louboutin, tiffany and co, air max, nike shoes, tory burch outlet, kate spade outlet, nike free, ray ban sunglasses, michael kors outlet online sale, gucci outlet

oakleyses sa...

hollister, nike tn, air jordan, sac longchamp pas cher, vanessa bruno, vans pas cher, michael kors, nike huaraches, air max pas cher, nike free, oakley pas cher, true religion outlet, michael kors uk, hogan outlet, lululemon outlet online, north face, nike air max, mulberry, ray ban sunglasses, polo lacoste, michael kors pas cher, ray ban pas cher, north face, sac burberry, air max, hollister, new balance pas cher, longchamp, louboutin, nike roshe, nike blazer, nike roshe run pas cher, nike free pas cher, nike trainers, ralph lauren, polo ralph lauren, abercrombie and fitch, air max, timberland, nike air force, longchamp, sac hermes, sac guess, converse pas cher

oakleyses sa...

hollister, celine handbags, soccer jerseys, reebok outlet, herve leger, air max, air max, ralph lauren, birkin bag, north face outlet, mcm handbags, jimmy choo outlet, p90x, wedding dresses, asics running shoes, babyliss pro, beats by dre, hollister clothing store, iphone cases, giuseppe zanotti, bottega veneta, baseball bats, chi flat iron, north face jackets, timberland boots, louboutin, abercrombie, mont blanc, mac cosmetics, vans, nike roshe run, vans shoes, insanity workout, new balance shoes, abercrombie and fitch, ferragamo shoes, oakley, ghd, lululemon outlet, valentino shoes, instyler, soccer shoes, nfl jerseys, converse

oakleyses sa...

louis vuitton handbags, hollister, ugg outlet, ugg pas cher, marc jacobs, sac lancel, gucci, pandora charms, links of london, uggs, supra shoes, sac louis vuitton, ray ban, ugg, sac louis vuitton, cheap uggs, louis vuitton outlet stores, coach outlet store online, louis vuitton, karen millen, ugg, rolex watches, louis vuitton outlet, montre homme, thomas sabo, louis vuitton outlet, juicy couture outlet, pandora jewelry, doke gabbana, ugg boots clearance, swarovski crystal, ugg, wedding dresses, converse shoes, louis vuitton uk, uggs outlet, swarovski, juicy couture, ugg boots, toms shoes, louis vuitton, pandora charms, louis vuitton