Sidor

2009/10/23

Helgaktivitet: frågesport

Nu är det snart helg. Jag ska resa bort och därför blir det inte så många inlägg här. För att ge er något att göra över helgen tänkte jag att vi kunde leka en liten lek. Jag säger ett antal påståenden nedan så kan ni fundera över vilket eller vilka av dessa som passar in på mig.

Ha det så kul. Och nu till själva påståendena:


  • Jag är vegetarian.
  • Jag är ganska bra på att teckna.
  • Jag gillar hundar.
  • Jag har skrivit en bok.
  • Jag är bra på att tala inför folk.
  • Jag tycker att det är mysigt med ölkällare.
  • Jag kan prata flytande tyska.
  • Min fru heter Eva.

14 kommentarer:

Fredrik Welander sa...

Det låter mest som du beskriver en historiskt känd österrikare som enligt utsago har en frisyr som liknar din nuvarande...

Jag svarar nej på alla frågor. Fast med reservation för att jag är övertygad om att du är lysande på att tala inför många människor. Din tyska är nog helt ok den också.

Linn sa...

Jag tror på ölkällaren, tyskan och boken. Tror tyvärr att boken handlar om nåt dataaktigt.

emster sa...

kanske ska kolla på fejan vad din fru heter...

men jag tror att allt är rätt om dig.

Tehataren sa...

Du är inte vego. Du skrev att du gjorde köttbullar till dig själv häromdagen.

Bondhustrun sa...

jag tror fan inte att nåt stämmer. KANSKE hundar men jag vet inte. Tyska? Kanske.

Unknown sa...

Eva Bruun! ;-)

4 rätt på mig. Skrämmande.

hplus sa...

Jag är vegetarian.
nej
Jag är ganska bra på att teckna.
säkert, tror jag tog det på ganska
Jag gillar hundar.
tror du hate their guts
Jag har skrivit en bok.
definitivt
Jag är bra på att tala inför folk.
nee va.
Jag tycker att det är mysigt med ölkällare.
Nej, och då tänker jag beyersk ölhall
Jag kan prata flytande tyska.
aldrig
Min fru heter Eva.
nej.

Who sa...

Jag är vegetarian, inte du 30+!
Du däremot gillar hundar, men frun är allergisk.
Du är bra på att teckan och höll på förr i tiden med det men inte hållt i gång det på år och dar.
Du ÄR bra på att tala inför folk men tror inte riktigt själv på det än. Tyskan är ok - du gör dig förstådd, varken mer eller mindre.
Din fru heter inte Eva.

Sa Who

Norr om redligheten sa...

Jag håller med Fredrik. Det här är en beskrivning av en man som kallar sin hund något piffigt, som tex Blondi eller Blonda. Din fru kanske heter Eva, om inte kan hon kanske övertalas att byta.

john sa...

Hitler var väl vegan?

oakleyses sa...

michael kors outlet, oakley sunglasses, polo ralph lauren, christian louboutin, michael kors outlet, prada handbags, coach purses, chanel handbags, michael kors outlet, burberry outlet, kate spade handbags, true religion jeans, louboutin shoes, longchamp handbags, longchamp handbags, oakley sunglasses, air max, michael kors outlet, michael kors outlet, oakley sunglasses cheap, louboutin outlet, coach factory outlet, coach outlet, jordan shoes, ray ban sunglasses, true religion outlet, longchamp outlet, coach outlet store online, polo ralph lauren outlet, tiffany and co, prada outlet, rolex watches, true religion jeans, burberry outlet, louboutin, tiffany and co, air max, nike shoes, tory burch outlet, kate spade outlet, nike free, ray ban sunglasses, michael kors outlet online sale, gucci outlet

oakleyses sa...

hollister, nike tn, air jordan, sac longchamp pas cher, vanessa bruno, vans pas cher, michael kors, nike huaraches, air max pas cher, nike free, oakley pas cher, true religion outlet, michael kors uk, hogan outlet, lululemon outlet online, north face, nike air max, mulberry, ray ban sunglasses, polo lacoste, michael kors pas cher, ray ban pas cher, north face, sac burberry, air max, hollister, new balance pas cher, longchamp, louboutin, nike roshe, nike blazer, nike roshe run pas cher, nike free pas cher, nike trainers, ralph lauren, polo ralph lauren, abercrombie and fitch, air max, timberland, nike air force, longchamp, sac hermes, sac guess, converse pas cher

oakleyses sa...

hollister, celine handbags, soccer jerseys, reebok outlet, herve leger, air max, air max, ralph lauren, birkin bag, north face outlet, mcm handbags, jimmy choo outlet, p90x, wedding dresses, asics running shoes, babyliss pro, beats by dre, hollister clothing store, iphone cases, giuseppe zanotti, bottega veneta, baseball bats, chi flat iron, north face jackets, timberland boots, louboutin, abercrombie, mont blanc, mac cosmetics, vans, nike roshe run, vans shoes, insanity workout, new balance shoes, abercrombie and fitch, ferragamo shoes, oakley, ghd, lululemon outlet, valentino shoes, instyler, soccer shoes, nfl jerseys, converse

oakleyses sa...

louis vuitton handbags, hollister, ugg outlet, ugg pas cher, marc jacobs, sac lancel, gucci, pandora charms, links of london, uggs, supra shoes, sac louis vuitton, ray ban, ugg, sac louis vuitton, cheap uggs, louis vuitton outlet stores, coach outlet store online, louis vuitton, karen millen, ugg, rolex watches, louis vuitton outlet, montre homme, thomas sabo, louis vuitton outlet, juicy couture outlet, pandora jewelry, doke gabbana, ugg boots clearance, swarovski crystal, ugg, wedding dresses, converse shoes, louis vuitton uk, uggs outlet, swarovski, juicy couture, ugg boots, toms shoes, louis vuitton, pandora charms, louis vuitton