Sidor

2009/12/30

AFK rules

Jag ser på diverse hemsidor och tweets (kräks lite i munnen) att folk försöker komma in på Systembolagets sajt men att det inte går.

Men alltså va?

Kan man inte bara åka dit och spontanshoppa lite? Utbudet är, vad jag vet, rätt snarlikt mellan butikerna och anpassat efter 98 procent av oss Svenne Bananer. Jag tror inte, fördomsfull som jag är, att någon av er som gnäller på bolagets sajt skulle kolla in utbudet av Château Mont-Redon Châteauneuf-du-Pape 2005 eller 49 år gammal Mortlach.

Åk till butiken föfan. Ströva runt lite. Plocka nåt som ser spännande ut. Det gjorde jag idag. Ensam. Det var en fröjd. Internets - IRL 0-1.

6 kommentarer:

Grovt Initiativ sa...

men det är ju öppettiderna man vill åt!

Medelklassman sa...

Ni ungdomar bara dricker upp allt så fort ni köper. Halvalkisar, hela bunten. Och så ligger ni lite med vem som helst också. Vad är det för ett liv?

Anonym sa...

"Hej, jag heter Svennebanan och jag vill bara vara liiite märkvärdig i mitt Systembolags-shoppande (efterson jag är allt annat än märkvärdig i det övriga mellandags-shoppandet på...tja, H&M och MQ). Jag skiter fullständigt i att jag kan köpa poliovaccin eller malaria-myggnät till bättre behövande. Jag kan ju gå till Systemet och huta åt en arbetande nu när jag är ledig under juleveckorna. Det tillfället vill jag ju inte missa." ("Va! Måste jag bestääälla det viiinet??!!") Kan 2010 ge mig mer hopp om männskan, tro? Pliis!

//Katten

Unknown sa...

coach outlet
coach outlet
polo outlet
coach outlet
nmd adidas
uggs
cheap ugg boots
kate spade
coach factory outlet
birkenstock sandals
20161210caiyan

5689 sa...

zzzzz2018.8.25
huaraches
ugg boots
coach outlet
adidas superstars
cheap nhl jerseys
pandora jewelry
pandora outlet
kate spade outlet online
coach outlet
canada goose outlet

sandy sa...


https://www.bfirstseo.com/
https://www.bfirstseo.com//شركة-مكافحة-حشرات-بينبع/
https://www.bfirstseo.com/شركة-تنظيف-بينبع/
https://www.bfirstseo.com/شركة-تنظيف-منازل-بالاحساء/

https://www.bfirstseo.com/مكافحة-حشرات-بالخبر/
https://www.bfirstseo.com/شركة-مكافحة-حشرات-بالجبيل/