Sidor

2010/02/16

Bokenkäten

Den här har ju cirkulerat på nätet ett tid. Här får ni.Som läsare är jag: Slarvig och selektiv. Tycker själv att jag läser alldeles för lite skönlitteratur och lite väl mycket böcker om gamla krig. Böcker är tyvärr en nedprioriterad kulturform for mig. Det blir mest att jag läser när jag pendlar till jobbet och alldeles innan jag somnar. Några andra stunder i lugn och ro finns knappt för en småbarnsförälder. Men hittar jag något jag verkligen gillar blir det sträckläsning.

Som bloggare är jag: Slarvig och tramsig. Jag lägger inte ner någon större möda på att jobba med mina bloggtexter utan tvärtom försöker jag få dem att låta ungefär som jag tänker eller pratar.

Senast lästa bok: Vi i villa – Hans Koppel.

Senast påbörjade bok: Se nedan.

Senast köpta bok/böcker: Jag tror vi behöver prata faktiskt – Jon Jefferson Klingberg. Ett boktips från Perpotator. En bok om en skilsmässa. Berättelsen ger mig ångest eftersom jag troligen själv skulle reagera på samma krisartade sätt som huvudpersonen och jag vill inte hamna i den situationen. Jag mår dåligt men läser ändå vilket får vara ett gott betyg.

Favoritdeckarförfattare: Jag gillar inte deckare, så det får bli pass på den.

Jag läser allt av: Peter Englund, John Ajvide Lindkvist och Neil Gaiman.

Jag läser helst inte (genre/författare): Tragiska människoöden, taffliga deckare, självhjälpsböcker, new age eller chick-lit. Ej heller böcker skrivna av den kändis som just nu är i ropet och som försöker casha in på alla sätt den kan.

Vid hyllan för fackböcker letar jag: Böcker om gamla krig eller historia i allmänhet.

Förutom svenska läser jag gärna: Om vi menar språk här får det bli engelska. Jag kan inget annat språk tillräckligt bra för att läsa på det. Å andra sidan har jag läst oerhört mycket böcker på engelska ända sedan jag var tonåring. Rekommenderas om man vill öva upp sitt språksinne.

Högst upp i min att-läsa-hög just nu ligger: En jädra massa olika påbörjade böcker. Men ingen lockar tillräckligt hårt för att förtjäna en omnämning här.

Högst upp på min bok-önskelista just nu står: Seriealbumet 1602 där Neil Gaiman har skrivit manus.

När jag går på antikvariat letar jag alltid: Böcker om gamla krig.

5 kommentarer:

Anna Nio sa...

Åh, "1602" vill jag med ha (såklart)! Jag måste också ta och fylla i den här listan, känner jag.

oakleyses sa...

michael kors outlet online, christian louboutin uk, tory burch outlet, coach outlet, polo ralph lauren outlet online, oakley sunglasses, jordan shoes, oakley sunglasses, replica watches, longchamp outlet, gucci handbags, christian louboutin shoes, chanel handbags, michael kors outlet, prada handbags, kate spade, polo outlet, tiffany jewelry, michael kors outlet, tiffany and co, true religion outlet, coach purses, longchamp outlet, nike free, michael kors outlet online, christian louboutin outlet, kate spade outlet, burberry outlet, christian louboutin, ray ban sunglasses, nike outlet, burberry handbags, coach outlet, nike air max, ray ban sunglasses, true religion outlet, oakley sunglasses wholesale, prada outlet, michael kors outlet store, longchamp outlet, coach outlet store online, michael kors outlet online, true religion outlet, nike air max

oakleyses sa...

nike huaraches, north face, abercrombie and fitch uk, burberry pas cher, nike air max, polo lacoste, guess pas cher, louboutin pas cher, true religion jeans, nike tn, michael kors pas cher, nike air max uk, hollister uk, nike roshe, michael kors, nike blazer pas cher, nike air force, oakley pas cher, new balance, ray ban pas cher, converse pas cher, longchamp pas cher, lululemon canada, sac hermes, jordan pas cher, ralph lauren uk, timberland pas cher, nike trainers uk, michael kors outlet, hogan outlet, north face uk, nike free run, nike air max uk, sac vanessa bruno, mulberry uk, nike roshe run uk, hollister pas cher, longchamp uk, nike free uk, vans pas cher, air max, ray ban uk, polo ralph lauren, sac longchamp pas cher

oakleyses sa...

soccer shoes, vans, ghd hair, reebok outlet, abercrombie and fitch, giuseppe zanotti outlet, north face outlet, hollister clothing, bottega veneta, wedding dresses, baseball bats, mont blanc pens, mcm handbags, oakley, new balance shoes, nike air max, insanity workout, beats by dre, ralph lauren, babyliss, lululemon, nike roshe run, timberland boots, p90x workout, hollister, soccer jerseys, hollister, celine handbags, vans outlet, nfl jerseys, louboutin, chi flat iron, iphone 6 cases, herve leger, asics running shoes, valentino shoes, nike air max, converse, jimmy choo outlet, instyler, ferragamo shoes, north face outlet, hermes belt, mac cosmetics

oakleyses sa...

coach outlet, ugg boots, ugg boots, replica watches, pandora jewelry, louis vuitton, louis vuitton outlet, juicy couture outlet, pandora uk, juicy couture outlet, louis vuitton, ugg,uggs,uggs canada, louis vuitton, uggs outlet, supra shoes, marc jacobs, swarovski, lancel, ugg pas cher, links of london, toms shoes, louis vuitton outlet, swarovski crystal, converse outlet, ugg, ugg,ugg australia,ugg italia, uggs on sale, ugg uk, uggs outlet, pandora charms, louis vuitton outlet, ray ban, louis vuitton, thomas sabo, montre pas cher, louis vuitton, hollister, wedding dresses, louis vuitton, doke gabbana, louis vuitton, karen millen uk, gucci