Sidor

2010/07/01

Eufori

Vad är det med den här dagen? Bra grejer bara radar upp sig på ett pärlband av finemang.

  • Min fru ska leasa företagsbil och fastnar ganska hårt för en svinskön BMW.
  • Bajen krossar topplaget Elfsborg med 3-1 i svenska cupen.
  • P3 sänder en intervju med Grand Magus som visar sig ha släppt en riktig jävla monsterskiva.
  • Barnen är på glatt humör och bråkar inte alls.

Vad händer härnäst? Smäller Lottoraden in med 50-miljonersvinst? I så fall kan jag lova er att jag INTE ska fortsätta jobba som vanligt, kanske köpa lite god mat till fredagsmyset och på min höjd göra en resa till Thailand. Nej, då kommer jag bränna varenda spänn lagom tajmat tills jag fyller 75 bast och inte orkar mer. Samtidigt som jag vaknar skrattandes varje dag av glädje att slippa jobba.

Så blire.