Sidor

2010/11/25

Bra skit: Tobias Fröberg


Är inte Related Artists-listan i Spotify fantastisk? Tack vare den fick jag upp öronen för Tobias Fröberg. En såndär multibegåvad människa som haft sin musik med i Grey's Anatomy till och med. Men det visste inte jag om eftersom jag avskyr GA. Avskyr, sa jag.

16 kommentarer:

Fiat sa...

Jag med!!! AVSKYR! Jag kan inte ens prata om det utan att börja spotta. Det är samma människor som gillar Grey's Anatomy som klagar över att de aldrig berättar något roligt på nyheterna. "Varför måste allt alltid handla om krig?" <------- autentiskt citat från en Grey-älskande kollega på mitt förra jobb. I REST my case. Nu ska jag lyssna på låten. Hej.

Anonym sa...

Jag gillar Grey's ja. Jag gillar Tobias Fröberg med. Har en rolig anekdot involverande T, strandpromenaden i Visby, ett träd och en tjej. Men det var långt innan han typ gifte sig. Han är nog odrägligt skötsam nu.

David sa...

På tal om Spotify, skulle behöva en spellista till nästa helg då jag ska träffa mina kamrater och laga bisonfilé. En grabbkväll med temat MANLIGT. Vore tacksam om du kunde slänga ihop ett par låtar du är rätt begåvad vad jag har förstått på det här med musik.

Medelklassman sa...

Tja David. Roligt. Det gör jag gärna, eller såhär, jag har redan börjat. Men ungefär vilken musiksmak har ni? Vore trist att göra rocklista om ni är hiphopskallar och tvärtom. Eller är ni (gud förbjude) "allätare"?

Jo tjena sa...

Grey's är enbart bara jävligt jobbigt och plågsamt att titta på. Den här videon (och musiken) var dock något i min smak. Tack för tipset!

Molly sa...

Älskar också Related Artists.
Hittar pärlor jag inte trodde fanns plus testar en del jag fnös åt förr (när jag var ung och dum).

Jenny sa...

Meh. Jag skrev min uppsats om Grey's Anatomy. Trve story.

Medelklassman sa...

Eeeeh Jenny vafan? Säger du att du tittar på Gilmore Girls med behållning så går nåt sönder i mig.

Själv skrev jag uppsats om debattprogram på SVT och TV4. Det var inte roligt vare sig för mig eller någon annan.

Jenny sa...

Jag gjorde en diskursanalys och behövde engelskspråkigt material, men jag fick spola fram och tillbaka i all oändlighet och till slut ville jag ju se hur det gick för dem. Kom fram till att det inte gick alls. Ett knippe nervvrak hela bunten.

Debattprogram säger du? Kom du fram till nåt bra?

Medelklassman sa...

Jenny: Jag kom fram till att folk är idioter som tycker att programmen är trovärdiga och seriösa oavsett om det är på SVT eller TV4.

People are sheep.

Who sa...

Har ingen tv så jag har ingen aning om vad du pratar om. Vill dock tacka för tipset om Tobias Fröberg - det satt fint.

Sa Who

LB sa...

Men jag trodde att du också var "dark and twisted" :-D

oakleyses sa...

longchamp handbags, coach purses, coach outlet, tiffany and co, true religion jeans, michael kors outlet online sale, coach factory outlet, christian louboutin, ray ban sunglasses, oakley sunglasses cheap, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, rolex watches, michael kors outlet, tiffany and co, longchamp outlet, louboutin, polo ralph lauren outlet, burberry outlet, oakley sunglasses, kate spade outlet, louboutin outlet, prada outlet, chanel handbags, polo ralph lauren, michael kors outlet, burberry outlet, gucci outlet, michael kors outlet, longchamp handbags, michael kors outlet, coach outlet store online, louboutin shoes, kate spade handbags, air max, tory burch outlet, jordan shoes, prada handbags, air max, nike free, nike shoes, michael kors outlet

oakleyses sa...

mulberry, ralph lauren, air max, nike air force, air max pas cher, ray ban pas cher, hollister, lululemon outlet online, oakley pas cher, michael kors, ray ban sunglasses, sac guess, vans pas cher, louboutin, nike roshe run pas cher, new balance pas cher, timberland, hogan outlet, air max, nike blazer, north face, true religion outlet, nike free pas cher, converse pas cher, sac longchamp pas cher, polo ralph lauren, hollister, sac burberry, michael kors uk, vanessa bruno, michael kors pas cher, nike tn, true religion jeans, longchamp, nike air max, nike free, north face, abercrombie and fitch, sac hermes, air jordan, true religion outlet, polo lacoste

oakleyses sa...

mont blanc, nike roshe, hollister, nfl jerseys, oakley, longchamp, beats by dre, wedding dresses, jimmy choo outlet, birkin bag, mcm handbags, iphone cases, nike trainers, p90x, abercrombie and fitch, baseball bats, nike roshe run, insanity workout, ghd, bottega veneta, ferragamo shoes, hollister clothing store, babyliss pro, herve leger, mac cosmetics, vans shoes, chi flat iron, lululemon outlet, valentino shoes, soccer shoes, north face outlet, north face jackets, celine handbags, nike huaraches, soccer jerseys, giuseppe zanotti, reebok outlet, asics running shoes, air max, new balance shoes, instyler, timberland boots

oakleyses sa...

ugg, wedding dresses, ugg boots clearance, pandora charms, toms shoes, swarovski, uggs, uggs outlet, pandora jewelry, abercrombie, marc jacobs, juicy couture, montre homme, supra shoes, converse shoes, converse, ugg, sac lancel, louboutin, rolex watches, thomas sabo, links of london, swarovski crystal, ugg pas cher, pandora charms, air max, ralph lauren, juicy couture outlet, ray ban, coach outlet store online, hollister, vans, gucci, ugg boots, ugg, cheap uggs, karen millen, ugg outlet