Sidor

2011/04/06

7. En låt som påminner mig om ett speciellt tillfälle
I will Survive - popbandet Cakes sköna cover på Gloria Gaynors original.

Jag tror det var under 1998 som jag satt rätt mycket på Passagens chattar. Där kom jag i slang med diverse människor. Bland annat nåt knasigt gäng som satt på en folkhögskola i Värmland och motade tristessen med den nya flugan Internet.

På sommaren tyckte många av dom att det var läge att hänga lite i Stockholm. Då gjorde jag (och dom) det vansinniga att träffas på riktigt. Nördfaktorn i det infallet anno 1998 kan inte mätas med någon känd metod.

På den festen, som ägde rum i Stockholms kanske minsta lägenhet på Kungsholmen, spelades den här låten. Det var varmt så in i helvete. Det var lite märkligt. Det var roligt.

Jag har fortfarande kontakt med ett par av människorna från den där folkhögskolan. Bland annat tjejen som hade den där lägenheten. Det är en fantastiskt varm och skön person som har en förmåga att få alla människor i sin närhet att må bra.

C, du är för himla härlig. Tack för den där festen och tack för att vi fortfarande ses ibland. Jag gillar dig som bara den.

10 kommentarer:

Bondhustrun sa...

åh vad fint! jag var ju inte med på festen men jag minns den där grymma känslan på passagen. asroligt, ju.
och visst, hög nördfaktor. man bara "jag ska träffa nån jag har träffat på nätet" och folk bara "WHAT!? det är ju bara freaks som hänger på nätet!".

Polkadot:: sa...

Oh, passagens chatt var mitt stora nöje på jobbet där jag hade alldeles för lite att göra anno 1998.

Men träffade folk därifrån, näe det gjorde jag inte. Sånt gjorde bara kufar på den tiden.

Anonym sa...

Kära fina fyrtiotaggare - jag har också fortfarande det där i klart minne - och hur vi kvartade där inne, minst tusen personer, mitt i sommarvärmen. Tack för så fina varma ord - omtycket är mycket ömsesidigt - och det absolut allra finaste tycker jag är att du ju sedemera blev vår Amor - den sammanlänkande punkten mellan mig och P. Det är så häftigt att det inte är klokt. Leve nittiotalsnätet, leve goda människor, leve modet att hoppa ut från rutan och slå klackarna i taket med okända som sedan hänger kvar dryga decenniet senare (och apropå det, eller nästan, tänkte jag häromdagen på när vi gick på Berwaldhallen och lyssnade på klassiskt också. Tufft, med dåtidens mått mätt). Kram på dig! /C

Anonym sa...

Var det på Exilen? Minns att det var fester med det gänget men att jag var lite för liten för att få gå. Träffade dock ett fåtal på andra sätt.
/insel

Medelklassman sa...

Insel: Haha. Ja så hette det tror jag visst.

Unknown sa...

cheap nike jordan shoes, ugg, Cheap Louis Vuitton Handbags, cheap Mens Air Max, Bags Louis Vuitton, discount Womens Free Shoes, discount nike jordans, ugg soldes, ugg boots, cheap Womens Air Max shoes, Cheap LV Handbags, cheap Mens Air Jordan shoes, Air Jordan 11 Gamma Blue, ugg pas cher, wholesale jordan shoes, Discount LV Handbags, uggs outlet, cheap Air Jordan 11 Gamma Blue, uggs on sale, Discount Louis Vuitton, ugg australia, cheap Mens Free Shoes

Unknown sa...

kate spade outlet
new york jets jerseys
burberry outlet online
koby bryant shoes
tory burch flats
new balance shoes
true religion jeans
juicy couture outlet
air force 1 shoes
oakley sunglasses canada
ray ban outlet
nike huarache
miami heat jersey
true religion sale
coach outlet online
coach outlet store
burberry outlet
coach outlet canada
babyliss
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
tory burch outlet
coach factory outlet
san francisco 49ers jerseys
louis vuitton outlet stores
coach outlet online
michael kors handbags
hollister clothing
barcelona jersey
ray ban aviator
new balance
christian louboutin outlet
lebron james shoes,lebron 12,lebron 12 shoes,lebron sneakers,lebron iv,lebron 11,lebron 10
cheap nike shoes
tods outlet
cheap snapbacks
polo lacoste pas cher
beats by dre
oklahoma city thunder jerseys
prada shoes
achang 0727

miki sa...

0814jejeAsics Gel Kinsei 6 La science et chaussure nike homme 2017 air max 95 la technologie sont généralement composées dans la base des chaussures, qui est faite de vos matériaux moussants traditionnels asics gel lyte v femme blanche pour améliorer le trou de mousse pour les rendre beaucoup plus délicates. Avec le nike air max bw france camo ralentissement de l'économie commence à revenir, de nombreux analystes disent que basket nike pas cher blanche les gens sont presque prêts à dépenser de l'argent sur le luxe une fois basket femme nike 2017 air max 97 de plus. C'est vraiment identifié principalement avec le contenu et les entrées utilisées pour produire asics baskets basses la chaussure.

5689 sa...

zzzzz2018.8.25
moncler jackets
adidas shoes
red bottom
maillot football pas cher
nike air max 95
pandora
pandora jewelry outlet
ugg boots uk
hermes belts
salomom shoes

jeje sa...

coach factory outlet
pandora outlet
air max 90
ugg boots clearance
ugg outlet clearance
adidas yeezy
christmas presents
jordans
supreme
asics shoes