Sidor

2011/08/29

Fashionista?

Det här att jag vet vad (nästan) varenda plagg i min garderob är för klädmärke och när jag köpte det och ungefär vad det kostade - är det normalt? Varför lägger jag det på minnet? Det är ju inte direkt så att jag går omkring och berättar det för folk.

"Kolla på min nya skjorta från Lindeberg."

Det händer inte. Så varför är min hjärna full av all denna information?P.S Okej, jag berättar det för min fru. Men hon är måttligt intresserad.

5 kommentarer:

Tehataren sa...

Varför fylls hjärnan av citat från B-filmer man såg i mitten på 90-talet?

Varför kommer somliga ihåg årtal och kungar?

Varför minns man överhuvudtaget alla dumheter?

glitterflickan sa...

För att inte tala om alla kompisars hemtelefonnummer. Kan förmodligen komma i kontakt med ett halv tjog av deras föräldrar i morgon dag.

Gustav sa...

det är samma här. men inte så mycket fashion som att jag helt enkelt är utrustad med minne för den sortens grejer. ett tag kunde jag svara på exakt hur mycket alla mina då ca 800 skivor kostat var och en. det var lite stört.

obs, jag har ett gammalt telefonnr till ett mtv-program som lösen på olika konton.

tojis sa...

Ja, det är normalt (för jag är likadan och jag är sjukt normal).

Hissmannen sa...

När man växer upp så har man ingen möjlighet att styra över vad för kläder man tvingas bära.. Mamma (för det är oftast hon) tycker att det är sjukt nödvändigt att du bär lovikavantar och stickad ful-mössa till dina banlonpolos.. Så när du uppnått vuxen ålder med en stadig inkomst så är det plötsligt sjukt viktigt vad du har för kläder, och du väljer med omsorg sådant du inte hade råd med som 18åring..

Eller så är du bara en smygstekare... inte riktigt stek, men drömmen om lofers och segelbåt finns där..