Sidor

2012/02/20

Medelklassen hyllar arbetarklassen

Det finns en blogg som jag gillar väldigt mycket. Den heter Byggidioterna och är tyvärr satt på sparlåga för tillfället. Där kan man se på sköna videoklipp och få en insikt i hur det kan gå till när fyra unga män har väldigt väldigt tråkigt på sin arbetsplats. En studie i förfall, skulle man kunna säga.

Ja, egentligen skriver jag mest en massa ord här som en ursäkt för att kunna publicera den defamerande bilden ovan som jag fick ett infall till när jag kollade på Bollibompa idag. Men killar, stämmer den inte ganska så bra?

4 kommentarer:

Nils G sa...

Haha. Tack antar jag. Jag gillar att du tänker på oss när du ser på bolli.

Anonym sa...

Det var en av de bästa bloggarna, hoppas den kommer igång igen!

Bubbel sa...

Ha ha - den var kul!:)

Rahma Tika sa...

Saya juga baca artikel dari anda mengenai :

obat pemutih gigi di apotik
obat wasir
obat herbal asam urat
obat vimax original
obat pelangsing badan herbal
jual obat herbal
game pc terbaru